Hej folk. Kan I huske mig? Hvis ikke så kan jeg ikke blame jer, for min blog har stået stille i en mindre evighed. Det er der en grund til, og den grund hedder STUDIE. Glæden ved at skrive indlæg blev suget en smule ud af mig, da fænomenet “lektier” igen blev en del af mit liv, og derfor har jeg været nødsaget til at ty til andre metoder, for at tilfredsstille mine kreative behov. Derfor har jeg nu efter utroligt mange overvejelser skiftet tastaturet ud med et kamera, og oprettet en YouTube-kanal.

Det har ærlig talt ikke været helt nemt, for min evige frygt for at blive misforstået har bestemt også forsøgt at overtale mig til at lade være. Et af mine værste mareridt er folk, der fejlagtigt skulle komme til at tro at jeg var en opmærksomhedskrævende (af mangel på bedre ord) “se mig-type”, hvilket bestemt ikke er tilfældet. Virkeligheden er såmænd nu bare, at jeg har et enormt behov for at lette mit hjerte, og tømme mit hoved for tanker engang i mellem. Det har jeg så fundet en ny måde at gøre på nu.

Jeg vil ikke bombardere jer med “SUBSCRIBE TIL MIN KANAAAAAAAAAAL!!!!!!!!” og andre udråb i samme stil, for formålet med min kanal er ikke at blive den nye store YouTube-stjerne. Samtidig så går jeg også stærkt udfra, at størstedelen af jer ved, hvordan YouTube fungerer, og at I selv er i stand til at vurdere, om I vil følge endnu mere med eller ej.

Hvis du gerne vil se mere af min verden, har nu nu rigt mulighed for at følge med på YOUTUBEFACEBOOK og INSTAGRAM.

De allervarmeste glade tanker og hilsner fra mig

Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *