Som du måske så på min Insta story i går, så fik jeg en super fiks og spontan idé. Jeg skulle da selvfølgelig begive mig ud i at klippe mig en knaldsmart korthårsfrisure. Selvfølgelig!

Jeg har længe gået og været træt af min triste og udpinte undskyldning for en hårpragt. Samtidig har jeg også i den seneste tid været yderst underholdt af at se på diverse mennekser totaltskade deres hår ved enten at blege liv og sjæl ud af deres kære hårstrå, blot for at ende med en urimeligt kruset urinfarvet manke, eller ved at vælge at klippe størstedelen af deres egen hår af, uden at have den fjerneste idé om, hvad deres næste skidt måtte være. Her gik jeg så selv hen og blev en af de sidstnævnte.

Hvis jeg nu skal være bundærlig, og det skal jeg, for jeg er jo godt opdraget, så er resultatet blevet en anelse kortere, end hvad jeg sigtede efter, og om det er lige, det kan jeg bestemt ikke garantere. Dermed ikke sagt, at jeg fortryder min beslutning, for den længde jeg endte med, er til hver en tid bedre end det døde og sørgelige pungrottehår, som jeg spankulerede rundt med før. I had to do what I had to do.. Eller måske nærmere I had to do what I should have made a hairdresser do.

Jeg kunne selfølgelig have valgt at beherske min impulsivitet og være gået til en professionel, men hvad ville det sjove have været i det? Her på mine gamle dage er det så småt begyndt at gå op for mig, at hår rent faktisk gror ud igen.

I skal da heller ikke snydes for et par billeder af processen.

 

Hvis du gerne vil se mere af min nye middelmådigt klippede korthårsfrisure, er du meget velkommen til at følge med på FACEBOOK og INSTAGRAM.

De allervarmeste glade tanker og hilsner fra mig

Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *