Altså jeg er Sofies kæreste.. Jeg mener c’mon følger i ikke med? Anyway..

Hej mennesker. Mit navn er Lars Kristensen. Sofie har allerede fortalt lidt om mig i sit indlæg “Modsætninger mødes – eller hvad?” (som du kan læse HER). Jeg vil gerne give jer lidt mere info om, hvem jeg er, og måske give et indblik i, hvordan min hjerne fungerer.

Jeg er 26 år, har grønne øjne og en vild six-pack – som står i køleskabet. Jeg er opvokset i en lille by ved navn Nustrup i Sønderjylland, hvor jeg også gik i skole. Jeg kommer fra en familie på fem. Mine forældre (jeps, de er ikke skilt som de fleste nu er den dag i dag,) og er opvokset med to ældre søskende, Karina og Stine (- hvor jeg selfølgelig er familiens favorit *kækt smil*).

Jeg er en nørd.. A big one! Jeg er en enorm Starwars-fan, og gamer da også lidt nintendo, xbox og sådan men, ikke på samme måde som før i tiden. Er jeg mon ved at blive voksen?(wait for it..) NOPE.

Jeg elsker at læse bøger, og jeg har en stor samling efterhånden. Hvis jeg skal være ærlig, så vil jeg hellere bruge en fredag aften med et glas whiskey og læse gysere eller sci-fi, end på et tilfældigt diskotek med alt for mange mennesker, og alt for høj musik.

Jeg må erkende, at jeg har de seneste to år af mit liv, har lagt byturene mere eller mindre bag mig, og jeg vil hellere prøve at forbedre mig selv både mentalt og fysisk – ja, altså jeg prøver at smide kiloene, men det er ikke nemt, når man elsker øl og pizza. Whatever, don’t judge me.

Jeg har en lille plan for, hvad jeg vil med mit liv, og hvordan det skal udføres, og det har taget meget af min tid på det seneste. Det er en lille iværksætter-drøm, som jeg jagter sammen med en ven, og hvad det præcis er, vil jeg måske komme tilbage til og fortælle jer om i fremtiden. Wow, what a tease! 

Jeg er som sagt nået til et punkt i mit liv, hvor jeg bare vil slappe af og nyde mine weekender (uden tømmermænd) med venner, familie, Sofie og Livia. Når jeg nu nævner hende, så er der mange, som spørger Sofie om, hvordan jeg lige har det med Livia, og at Sofie er mor, og jeg kan kun sige, at det virkelig ikke kunne være bedre. Livia er på kort tid begyndt med også at opsøge mig, når hun er smule trist, eller når hun vil lege. Jeg blev total skudt i hende en morgen, da hun vågnede, og som det første sagde: “Sarshe?” (Altså Lars). Jeg er vild med Livia! For at være ærlig, så har jeg altid sagt nej, når folk spurgte, om jeg ville have børn. But something changed inside the mind of Lars.

Og lad os lige snakke lidt om Sofie også. Endelig – endelig har jeg fundet en pige, som jeg kan være mig selv med. Fuldstændig nørdet, skør og freaky *wink wink*.
Sofie har seriøst verdens største hjerte, og bare at se hendes måde at håndtere Livia på bekræfter bare, hvor god en mor hun er. Jesus I love that woman.

Jamen det er hvad jeg lige sådan kunne sige. Vil I vide mere, må i spørge.

Mojn fra Lars.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *