Som en lille servicemeddelse til jer, der måtte læse med, vil jeg gerne have lov til at informere om, at jeg har anskaffet mig en kæreste, og endda et pragteksemplar af slagsen. Han hedder Lars.

I mit indlæg “Lad os sammen bryde Tinder-tabuet”, (som du kan læse HER,) nævner jeg, at jeg har fået et særdeles godt forhold til den omtalte app. Egentlig startede mit Tinder-eventyr først i et ønske om en kompliment og lidt positiv opmærksomhed fra det modsatte
køn. Efter et endt forhold med alt for mange usandheder, mistillid og illoyalitet, havde jeg på ingen måde regnet med, at jeg ville være i stand til at stole så meget på et hankønsvæsen, at det ville lede til et forhold, men så skete Lars.

Lars er – uden at svøbe noget som helst ind, en rigtig nørd. Manden har Stormtroopere og wookier til at hænge på sine vægge, og ærlig talt så fandt jeg det en lille smule.. Totalt uimodståeligt. Med min egen ærkefascination af Harry Potter, Marvel og generelt superhelte med alt hvad der hører til, følte jeg, at jeg ikke var nødt til at skrue ned for den del af mig. Jeg følte, at jeg kunne være akkurat lige så nørdet og skæv, som jeg nu engang er, og det var en fantastisk befrielse. Der var intet ved mig selv, som jeg følte jeg var nødt til at undertrykke, og intet ved mig selv, som ikke blev velmodtaget, og det gjorde mig meget tryk allerede første gang jeg så ham. Jeg kan huske, at jeg ringede til en veninde på vejen hjem fra ham den første gang vi havde set hinanden, og alt hvad jeg kunne sige i telefonen var bare “wow”.

Når jeg hører det gamle ordsprog “modsætninger mødes”, er jeg alligevel ikke helt afvigende for ideén. Jeg mener sagtens, at man kan have det godt med hinanden, selvom man har forkellige interesser, forskellige baggrunde, eller stemmer noget forskelligt for den sags skyld. Jeg tror bestemt
ikke, at man er i et dødsdømt forhold, hvis den ene part er til vingummi og den anden bedst kan lide lakrids. Jeg tror dog, at man vil få det rigtig svært på længere sigt, hvis man i bund og grund er helt forskelligt skruet sammen i hovedet. Værdier, fremtidsønsker, og den helt basale grundopfattelse af, hvordan man opfører sig acceptabelt som menneske, mener jeg er yderst væsentlig.

 

Lars og jeg er meget ens på mange punkter og deler den samme mening om mange ting. Dog vil jeg alligevel sige, at min Special Edition-samling af de syv Harry Potter-bøger aldrig nogensinde vil blive erstattet af en præcis kopi af den originale Dødstjerne, eller noget der ligner, men så længe vi er enige om, at vi ikke lyver for hinanden eller hopper rundt med det modsatte køn på en uhensigtsmæssig måde, så tror jeg lige vi kan blive enige om at være uenige om, hvem af Harry Potter og Luke Skywalker, der ville vinde i en duel.

 

Hvis du gerne vil se mere af min nørdede verden, er du meget velkommen til at følge med på FACEBOOK og INSTAGRAM.

De allervarmeste glade tanker og hilsner fra mig

Sofie

3 Comments on Modsætninger mødes – eller hvad?

 1. Cecilia Rasmussen
  28. oktober 2016 at 14:07 (4 år ago)

  Du er for sej!!! Hvad siger han til, at du er mor? Og gjorde du det klart på din tinder profil eller sagde det senere? ?❤

  Svar
  • sofielcramer
   31. oktober 2016 at 7:24 (4 år ago)

   Hvor er du sød Cecilia 🙂 Livia og ham kommer rigtig godt ud af det med hinanden, så der er ingen problemer, og ja, jeg skrev det i min profiltekst på Tinder for at undgå at spilde nogens tid. Jeg var ærlig talt overrasket over, hvor mange hankønsvæsener der findes, som er helt cool med det 🙂

   Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Modsætninger mødes – eller hvad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *